Een terugblik…

We kijken terug op een prachtjaar. Een jaar van hard werken en mooie opbrengsten. Er landden vele vogels op mokjes en papier. ¬†We vonden nieuwe winkels waarmee we mochten samenwerken. Stijn herbouwde de schuur om te klussen op het terrein en ook bouwden we een nieuwe site en een webwinkel. Er ontstonden nieuwe projecten in het Atelier en we verstuurden de eerste geluksvogelabonnementen(!). (Waar je meer van gaat horen in het nieuwe jaar…)

Het was een vol jaar waarin we de energie hebben gevonden om weer door te gaan op het pad wat we zijn ingeslagen. Mede door de mooie ontmoetingen met bezoekers en klanten die ons pad kruisten. Inspirerende gesprekken, aandacht en plezier brachten zij naar het Atelier.

Nu is het tijd om te rusten. Even dan. We sluiten de winkel en bezinnen ons op alles wat is langsgekomen op ons pad en waarop we de focus gaan leggen in 2018. Dat vraagt om verstilling en afstemming. In het nieuwe jaar hoor je weer van onze plannen voor de lente via deze weg. Dankjewel voor je interesse in ons Atelier. Wie weet ontmoeten we je in het nieuwe jaar. We wensen je alle moois toe in 2018.

Met liefdevolle groet,

Stijn en Toos

No Comments

Leave a Reply