Een nieuw begin…

Zachtjes zijn we deze week zijn we weer begonnen in het Atelier. De winterkou maakt dat we nog niet heel veel tegelijk aanpakken. We werken stap voor stap aan de klussen die er liggen. Met rust en aandacht, plezier en geduld. Het nieuwe jaar ligt nog kraakvers voor ons. En het behoedzaam betreden ervan geeft overzicht en focus.

Op de horizon liggen een aantal punten waarmee we in ieder geval dit jaar aan de slag zullen gaan. Wij delen ze graag met je.

In het Atelier broeden we natuurlijk weer op de geluksvogels. Er landt dit jaar een nieuwe zwerm mokjes en we maken illustraties voor kaarten, we verfijnen de muurbroches uit de serie herinner(d)ingen en er wordt geschreven in het Atelier. Je vindt het werk dat we maken in de winkel van het Atelier en bij een aantal mooie winkels in Brabant. We hopen we het aantal ‘landingsplaatsen’ uit te breiden in 2018. Natuurlijk houden we je op de hoogte.

Heel graag stellen we je dit jaar ook voor aan de eerste editie van een kleine serie geluksvogelabonnementen; een persoonlijk afgestemd kado voor jezelf of iemand anders. Ieder seizoen ontvang je een geluksvogelpakketje met werk uit het Atelier. Het zijn blijmakers voor in je brievenbus en kunstwerkjes voor in je huis.
Een bijzonder geschenk om iemand eens echt een jaar lang in het zonnetje te zetten, een hart onder de riem te steken, ontzettend te feliciteren of te zeggen dat je aan hem denkt. (Hierover vind je binnenkort meer informatie in de winkel van het Atelier)

Bij de proefplaats wordt geëxperimenteerd met desembroden door Stijn en onderzoekt Toos de effecten van het koken en eten volgens de vijf elementen. Een voedingsleer gebaseerd op de Traditionele Chinese geneeskunde. Een manier van koken en eten die bijdraagt aan het gezond maken en houden van je lichaam en daarmee ook je geest. Vanuit haar studie in de bewegingsleer Do-In is zij hierdoor geinspireerd geraakt. Nog meer moois op dat vlak:
Vanaf de lente start Toos met het geven van Do-In lessen.

Ook bouwen we dit jaar verder op ons terrein. We maken de veldschuur  af en starten aan het herstel en isolatie van de stal. De moestuin wordt een stukje groter en het voedselbos krijgt beetje bij beetje meer vorm. Oja, en we dromen van een bloementuin:-)

Natuurlijk houden we ook een aantal keer een open atelier. Je bent dan van harte welkom om een kijkje te komen nemen. Heb je vragen, zoek je samenwerking of wil je kennis delen? Stuur een mailtje naar info@ateliervandedingen.nl

We wensen je een mooie start van jouw jaar toe. En wie weet, tot ziens!

Stijn en Toos

 

 

 

No Comments

Leave a Reply