Winternieuws

De winter staat voor de deur. Nog even en dan is het kerstvakantie voor velen. Gisteren sneeuwde het zelfs. Aanstaande zaterdag, 22 december, open we de deuren van het atelier en vieren we de winter. We laten hem binnen en verwelkomen de kou, de lichtjes in de huizen, het donker en de warmte die we creëren door wat dichter bij elkaar te komen deze dagen en de vrije dagen die komen gaan. We maken het vuur aan en we laten je graag zien waar we de afgelopen maanden aan hebben gewerkt. In het atelier vind je een nieuwe zwerm geluksvogelmokjes, kaarten, posters en wandjuweeltjes.  We zijn open van 14-17u. Je bent van harte welkom!

En mocht je niet kunnen aanstaande zaterdag? Dan kun je ook nog werk vinden in de webwinkel. Maar let op! Tijdens de kerstperiode gaat de webwinkel een tijdje dicht. We nemen rust na een intensieve periode van werken en studeren. Na de open middag (vanaf 22 december) sluiten we deur van de webwinkel. We versturen weer pakjes vanaf 8 januari. Bestellen gaat wel maar we versturen het dan dus later.

Ondanks de winter waarin we juist naar binnen keren, kijken we ook vooruit.  Want er zijn mooie ontwikkelingen gaande. De site van www.wei-werk.nl is online gegaan. Wei-werk is de naam van studie-werkplaats voor Do-In. Op 1 december rondde Toos de Do-In docentenopleiding af. In januari start het derde leerjaar waarin oosterse diagnostiek onder andere een plaats krijgt.  In het derde jaar verdiept ze zich in een wijze van werken waarin Do-In op een dieper helend niveau ingezet kan worden en mensen individueel een stap verder kan helpen in het vinden van balans.  In de werkplaats start Toos vanaf maart 2019 met het geven van lessen op maat.

In het atelier is de laatste weken hard gewerkt aan een nieuwe zwerm vogeltjes. Er zijn veel vogels op kaarten en keramiek uitgevlogen naar Juuds Foederer. De mooie winkel in Helmond. En ook in het Pastorielokaal in Tilburg landen de vogeltjes met liefde! Daar zijn we superblij mee. In 2019 willen we graag nog een aantal winkels in het land waar de vogels mogen landen. Weet jij een mooie plek? Stuur ons een berichtje. We zijn heel blij met je hulp! Rest me nog om jou als lezer een goede afsluiting van dit jaar te wensen. En tot in 2019! 

No Comments

Leave a Reply