Zwermwerk

Ken je @zwermwerk al? Dat is de nieuwe Instagrampagina van het Atelier van de Dingen. Je vindt daar alle geluksvogels bij elkaar. De geluksvogels zwermen graag uit naar winkels. Zeker nu er weer een nieuwe zwerm bij is gekomen. Waar landen ze graag? In fijne, knusse, warme winkels waar aandacht, tijd en ruimte is voor klanten en waar producten een verhaal vertellen. Een plaats waar mensen graag komen. Kleine cafeetjes vinden de vogels ook leuk. Alle landingsplaatsen waar passie en aandacht voelbaar is zijn mooie bestemmingen voor de geluksvogels. Vanaf deze week zijn we actief het land ingetrokken om mooie landingsplaatsen te vinden. Weet jij een mooie plek? Of ben jij een mooie landingsplaats? Neem dan contact met ons op via info@ateliervandedingen.nl. We laten je graag kennismaken met alle vogeltjes op de kaarten en de posters.

Kaartje vol liefs uit de nieuwe zwerm Geluksvogels

1 Comment

  • Reply
    Janny Grevelink
    14 februari 2020 at 21:47

    Schitterend!

  • Leave a Reply