Een fris begin. Nieuw perspectief.

2020. Een nieuw begin. Een nieuw perspectief. Het jaar startte voor mij dit jaar met een wandeling. Flinke teugen frisse lucht en stappen in het zachte mos. Letterlijk kijken vanuit een ander perspectief. Prachtbeelden levert dat op. Met mijn camera in de aanslag leg ik ze vast. Het bos is voor mij altijd weer een plaats waar ik ontspan en me verwonder. De veelheid aan structuren en texturen, het licht wat speelt door de takken en op de grond, de lijnen en vlakken, de kleuren. En niet te vergeten de geur en het geluid van de vogels. Altijd weer de vogels. Het is een inspiratieplaats voor mij. Het bos en buiten. Het geeft me voeding voor nieuwe projecten.

De komende maanden verdiep ik me verder in het wandelwerk waar ik in oktober 2019 mee ben gestart. Bos- en buitenverhalen op papier. In woord en lijn en andere vormen. Ik werk toe naar een expositie. Binnenkort vertel ik je er meer over.

wandelwerk. potloodtekening november 219

Ook werk ik deze maand aan nieuwe vogeltjes voor op de kaarten. Zodat er weer nieuwe soorten kunnen opduiken in de winkels waar de vogeltjes nu een landingsplaats hebben gevonden. En misschien komen er nog mooie landingsplaatsen bij! De vogels hebben er in ieder geval zin in.

Rest me nog iedereen een heel mooi en inspirerend nieuw jaar te wensen. Dat het een jaar mag zijn met stappen vooruit. Nieuwe wegen en inspiratie.

No Comments

Leave a Reply