Pluk-de-dag

Iedere dag, een nieuwe dag. Een nieuw begin.

Het pluk-de-dagvogeltje staat op voor dag en dauw. Vangt de eerste stralen van de zon en dankt voor het licht van de dag. Het zet haar koers en spreidt de vleugels. Met veerkracht en open hart gaat ze het avontuur van het moment tegemoet. In haar vogelvlucht behoudt ze zicht op de aarde beneden en hemel boven haar. Ze stemt zich af. Pure harmonie.

Pluk-de-dag vogel. Morgen weer.

(Wil je de pluk-de-dagvogel spotten? Je vindt haar binnenkort in de winkel samen met een aantal nieuwe soorten geluksvogels. Op ansichtkaarten en posters vliegen ze de wereld in met een boodschap. Vogels staan voor hoop, vrijheid, kracht, licht en ook voor kwetsbaarheid, de kleine dingen en diversiteit. Ieder vogeltje is anders. Net als de mensen. Ik teken persoonlijke vogels. Stoere, zachte, oude, sjieke, kleine, slimme, slaperige, blije vogels en pluk-de-dagvogels.  Met het geluksvogelproject wil ik de vogels en de mensen samenbrengen. Ter herinnering aan de vrijheid en het kleine. Ze brengen boodschappen over mens-zijn in alle facetten. Persoonlijke boodschappen op kaarten ter ondersteuning van het mens-zijn. Jij schrijft ze. De vogels brengen ze rond. Met liefde..

Je vindt er al een aantal in de webwinkel. Binnenkort landen er nog meer soorten! https://www.ateliervandedingen.nl/winkel/

1 Comment

  • Reply
    Marise
    28 januari 2020 at 17:16

    Wat mooi Toos en wat heb je een gaaf atelier. Ik kom graag eens bij je langs.

  • Leave a Reply