Zwermwerk

Zwermwerk staat voor een groot aantal vliegende dieren in een groep. In dit geval de Geluksvogels op kaarten en posters. Want zij vliegen meer en meer het land in naar mooie inspirerende plekken.

Zwermwerk, zo heet ook het instagramaccount waar alle vogeltjes bij elkaar komen én waar ik de landingsplaatsen ga beschrijven waar de Geluksvogels heen vliegen en mogen landen. Daarmee maken we een pagina waar je naast dat je er de vogels kunt ontmoeten, ook een overzicht krijgt van mooie en inspirerende winkels, fijne koffietentjes en ander leuks waar de vogels heen mogen vliegen. Geluksvogels vliegen naar plekken waar inspiratie, aandacht, creativiteit voelbaar is.  En waar met bevlogenheid wordt gewerkt. Zoek je zo’n plaats? Dan hoef je alleen maar de Vogels te volgen in dit geval.

Winkels waar aandacht voelbaar is, waar je graag rondsnuffelt, waar bevlogen mensen werken. Dat maakt blij en geeft energie. Ben je nu al nieuwsgierig waar je de vogels kunt vinden en waar het dus ook heerlijk toeven is? Hieronder neem ik je mee naar een aantal plekken.

Ken je Lykke Amsterdam? Lykke staat voor Geluk. En dat merk je als je de winkel ziet. Lykke maakt blij:-) Mooie producten van lokale labels en kunstenaars. Van kleding, sieraden, mooie prints voor aan de muur tot keramiek. En ja, ook de Geluksvogels hebben een plekje gekregen. En daar zijn we superblij mee.

Waar vind je deze fijne winkel? Eerste boomdwarsstraat 10 in Amsterdam. En ook nog eentje op de Jan Evertsenstraat 81. Voor nog meer Lykke:-)


En hier hangen de vogeltjes. Lekker bij de deur:-)

Nog een fijne plek waar de vogeltjes heen mochten vliegen deze maand is de winkel van Margo. Zo’n verborgen schat… BonbonMargo. Een winkeltje in de Bilt met Biologisch en handgemaakte bonbons, gebakjes en nog meer lekkers. Je kunt hier al dat heerlijks ook proeven bij zelfgemaakte limonade of een heerlijke kop thee. En ondertussen kijk je lekker om je heen want er is ruimte voor Kunst! Mijn hart maakte een sprongetje bij het ontdekken van deze bijzondere plaats. Met dank aan tipgever Ineke, een lieve vriendin met een neus voor dit soort fijns. Oog voor het kleine, aandacht en ruimte voor alle zintuigen en boordevol creativiteit. Dat past! Margo heeft de geluksvogels met heel veel liefde binnengehaald. Hartverwarmend vind ik dat. En de Vogels gaan het ongetwijfeld enorm naar hun zin hebben daar!

BonbonMargo vind je in de Dorpsstraat vo Steenstraat 42 in De Bilt

En wist je al dat de Geluksvogels naast het Pastorielokaal in de Piushaven , waar de vogels al een tijd vaste bewoners zijn en waar ik op een later moment meer over ga vertellen, nog een plekje in Tilburg hebben gekregen? Je vindt ze in de winkel van Dille en Kamille. Superfijn dat er nu ook één in Tilburg zit. Een winkel om te dwalen vind ik het.  De klassieke muziek op de achtergrond, de natuurlijke materialen, fijne stoffen en kleuren en de vele planten maken de winkel tot een oase van rust. Bijzonder, in de drukte van de stad. Ik kom er altijd graag. En de vogels hebben het er prima naar de zin  zoals je kunt zien:-)

Er zijn nóg meer van die mooie plekken waar ik je over ga vertellen. Binnenkort volgen er weer inspiratietips.   Op https://www.instagram.com/zwermwerk/  plaats ik daar in de komende tijd berichten over.

En oja, mocht je een mooie plaats weten waar de vogels passen? Of zelf graag een zwerm ontvangen? Laat het me weten! Vinden we leuk:-)No Comments

Leave a Reply