Algemene voorwaarden voor de webshop

De hieronder beschreven algemene voorwaarden gelden voor alle aankopen die in de webshop gedaan worden. Als je een bestelling plaatst, betekent het dat je akkoord gaat met deze voorwaarden.

Bij het afrekenen wordt er om een aantal persoonsgegevens gevraagd die nodig zijn om de transactie af te ronden. De gegevens worden alleen voor het verwerken van de bestelling gebruikt.

Alle foto’s en illustraties op deze website zijn eigendom van ©Atelier van de Dingen.

Levering
Wij verpakken en verzenden onze producten met zorg en aandacht. Alle bestellingen worden geleverd door PostNL. Voor bestellingen rekenen we verzendkosten. Deze worden voor het afrekenen aan het totaalbedrag toegevoegd.
Alle bestellingen via de webshop worden binnen 3 werkdagen na betaling verstuurd.

Ruilen
Als je bestelling in goede staat bij je afgeleverd is maar je toch niet tevreden bent, kun je het helaas niet terugsturen of ruilen.

Garanties
Controleer je bestelling direct nadat je het ontvangen hebt. Is je bestelling beschadigd of kapot gegaan tijdens het vervoeren, neem dan binnen 1 week contact op via de mail. Stuur dan ook een foto van de beschadiging mee. Indien het artikel voorradig is stuur ik je een nieuw exemplaar toe. Wanneer het gaat om een unica zoeken we samen naar een passende oplossing.

Rechten
Alle rechten van de in de webshop gekochte producten en illustraties blijven eigendom van het Atelier van de Dingen. Producten van Atelier van de Dingen mogen in geen enkel geval nagemaakt worden of gebruikt worden voor het maken van nieuwe producten.

Atelier van de Dingen
info@ateliervandedingen.nl
Kerkstraat 5
HAAREN, Nederland
kvk nummer 72203013
btw nummer NL001775164B79

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.