Reisbureau voor mens en organisatie.

Het Atelier is, naast een plaats van creatie, een werk- en onderzoeksplaats voor mensen en organisaties die vooruit willen bewegen en waarde toevoegen aan de wereld van morgen.

We bieden een letterlijke en figuurlijke ruimte om in beweging te komen voor vragen die gaan over toekomstdenken, waarden-vol- werken en het welbevinden van mensen. We werken met de natuurlijke omgeving rondom de werkplaats, kunst, verhalen en de kracht van de vraag. We begeleiden in ontwerpvraagstukken, evaluatieprocessen en zingeving.

Hoe doen we dat?

Samen met jou of een team bieden we vanuit de werkplaats inspiratie en ontwerpen een reis op maat. We gidsen jou richting verwondering, openen je wereld, prikkelen zintuigen en denken, houden stil, versnellen én vertragen. We hebben daarvoor veel ervaring en tools in handen. Kunst en natuur vormen het vliegwiel voor nieuw perspectief.

Opties?

We bieden lange- en kortere trajecten aan. Van een reis in een dagdeel tot geheel verzorgde dag of twee daagse. Indien van toegevoegde waarde maken we een aanbod op locatie.

Meer weten? Laten we kennismaken en samen de mogelijkheden verkennen.

Stuur een bericht naar info@ateliervandedingen.nl met je vraag of wensen. We nemen dan snel contact met je op!

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.