Welkom bij Atelier van de Dingen

Art for the Earth is van start!

Steun een initatief wat zich richt op de zachte waarden voor de aarde.

Art-for-the-Earth. Een speciale collectie in de webwinkel  met een missie. Een deel van de opbrengst van de artprints van Art-for-the-Earth gaat direct naar de aanschaf van een boom, plant of bloem binnen een natuurproject in Nederland of naar een project wat bewustwording voor het zorgen voor de aarde stimuleert. Ook zijn ‘voedende’ kunstinitiatieven een manier om bewustwording voor de zachte waarden te creëren. Kunst voedt de ziel. De kunsten maken dat we wendbaar blijven, veerkracht vinden en nieuwe perspectieven vinden. Alle kleine beetjes helpen. Vandaar deze beweging. Samen maken we de wereld mooier. Doe je mee? Het eerste initiatief is bekend!

De komende weken zetten we www.soundingbodies.com. in het licht. Ken jij het prachtige project van #soundingbodies?

Muziek als een deken van troost in tijden van verdriet. Muziek raakt je aan. Muziek vertelt soms meer dan 1000 woorden. Muziek als balsem voor de ziel en een medicijn in tijden van onrust.
Wil je meedoen? En dit mooie initiatief steunen?

Dan kun je bij de collectie Art for the Earth in de webwinkel nu de drie varianten van de bomen-poster vinden. De komende weken breid ik de collectie uit met meer werk uit het Atelier.

Meer weten over het mooie project voor je hart en ziel? Neem eens de tijd om te struinen over de website van www.soundingbodies.com

Er zijn heel veel mooie initiatieven die nu een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Ieder kwartaal geven we een andere organisatie of initiatief waar een deel van de opbrengst van Art-for-the-Earthwerk. Zo delen we de Waarde voor de Aarde, stimuleren we de zachte waarden en brengen we aandacht en energie naar de plaatsen waar met liefde wordt gewerkt aan de grond onder onze voeten en het voeden van het hart. Weet jij een mooi initiatief wat in het licht mag staan? Laat het weten en stuur een berichtje naar info@ateliervandedingen.nl 

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.