Welkom bij Atelier van de Dingen

Art for the Earth is van start!

Steun een initatief wat zich richt op de zachte waarden voor de aarde.

Art-for-the-Earth. Een speciale collectie in de webwinkel  met een missie. Een deel van de opbrengst van de artprints van Art-for-the-Earth gaat direct naar de aanschaf van een boom, plant of bloem binnen een natuurproject in Nederland of naar een project wat bewustwording voor het zorgen voor de aarde stimuleert. Ook zijn ‘voedende’ kunstinitiatieven een manier om bewustwording voor de zachte waarden te creëren. Kunst voedt de ziel. De kunsten maken dat we wendbaar blijven, veerkracht vinden en nieuwe perspectieven vinden. Alle kleine beetjes helpen. Vandaar deze beweging. Samen maken we de wereld mooier. Doe je mee? Het eerste initiatief is bekend!

De komende weken zetten we www.soundingbodies.com. in het licht. Ken jij het prachtige project van #soundingbodies?

Muziek als een deken van troost in tijden van verdriet. Muziek raakt je aan. Muziek vertelt soms meer dan 1000 woorden. Muziek als balsem voor de ziel en een medicijn in tijden van onrust.
Wil je meedoen? En dit mooie initiatief steunen?

Dan kun je bij de collectie Art for the Earth in de webwinkel nu de drie varianten van de bomen-poster vinden. De komende weken breid ik de collectie uit met meer werk uit het Atelier.

Meer weten over het mooie project voor je hart en ziel? Neem eens de tijd om te struinen over de website van www.soundingbodies.com

Er zijn heel veel mooie initiatieven die nu een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Ieder kwartaal geven we een andere organisatie of initiatief waar een deel van de opbrengst van Art-for-the-Earthwerk. Zo delen we de Waarde voor de Aarde, stimuleren we de zachte waarden en brengen we aandacht en energie naar de plaatsen waar met liefde wordt gewerkt aan de grond onder onze voeten en het voeden van het hart. Weet jij een mooi initiatief wat in het licht mag staan? Laat het weten en stuur een berichtje naar info@ateliervandedingen.nl 

Atelier van de Dingen

In het atelier van de Dingen werken Toos en Stijn. Het is een werkplaats voor kunst-proef en denkwerk waarmee we bezoekers willen inspireren.

Een aantal jaar geleden startten we met het organiseren van aanschuiftafels bij bedrijfjes met een verhaal. Koken vanuit pure ingrediënten, ontmoeting, vormgeving van mooie tafels en het maken van nieuwe verbindingen waren de uitgangspunten waar we vorm aan wilden geven. Met passie en energie als startpunt van waaruit wij in beweging kwamen. Onze droom om vanuit een eigen plek te mogen werken groeide.
Twee jaar geleden vonden we een plaats waar de schoonheid ervan ons trof in de kern. Een plaats met uitzicht, stilte en schoonheid om in te verdwalen. Een plaats waar je kunt mijmeren en vormgeven. Een plaats waar je groenten kunt verbouwen, bessen kunt plukken, kikkers kunt vangen en de lucht en de wolken iedere moment van de dag weer zorgen voor een ander uitzicht.
Nu zijn we zelf in bedrijf in het atelier en zetten we onze deuren open voor gasten. Verwondering over de veelzijdigheid van de natuur is een van onze drijfveren. Hierover vertellen we in woorden maar ook in geuren, kleuren, smaken en vormen.
Daarnaast ontwerpen servies, licht-en rustpunten.

De locatie waar wij werkzaam zijn herbergt een prachtig uitzicht waar denk-en inspiratiesessies kunnen worden gehouden. Dit faciliteren we graag. Omdat we geloven in de kracht van rust, ruimte en natuur om tot nieuwe inzichten te komen.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.