De lente is echt begonnen. Sterker nog, we hebben al behoorlijke zomerse dagen achter de rug. De tuin staat in bloei, de moestuin is aangeplant en we genieten van alles wat gonst, groeit en bloeit. Sinds kort hebben we een aantal bijenvolken op het land mogen verwelkomen. Stijn en Cato verdiepen zich in het apicentrisch bijen houden. Een bijzonder avontuur om aan te gaan. We hebben ook een biomeiler gebouwd in maart. Ook dat is een avontuur! We leren, onderzoeken en gaan er over delen in de toekomst. Er is hard gewerkt op het terrein. het ziet er dit jaar weer anders uit dan de jaren daarvoor. We groeien in de plek. De werkplaats is een groeiplaats. Vind je het leuk om een keertje te komen kijken? Laat het ons weten. Misschien is het een plan om een keertje een open tuin te organiseren in de zomer. Een kort bericht voor nu. Later weer meer!

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.