De lente is echt begonnen. Sterker nog, we hebben al behoorlijke zomerse dagen achter de rug. De tuin staat in bloei, de moestuin is aangeplant en we genieten van alles wat gonst, groeit en bloeit. Sinds kort hebben we een aantal bijenvolken op het land mogen verwelkomen. Stijn en Cato verdiepen zich in het apicentrisch bijen houden. Een bijzonder avontuur om aan te gaan. We hebben ook een biomeiler gebouwd in maart. Ook dat is een avontuur! We leren, onderzoeken en gaan er over delen in de toekomst. Er is hard gewerkt op het terrein. het ziet er dit jaar weer anders uit dan de jaren daarvoor. We groeien in de plek. De werkplaats is een groeiplaats. Vind je het leuk om een keertje te komen kijken? Laat het ons weten. Misschien is het een plan om een keertje een open tuin te organiseren in de zomer. Een kort bericht voor nu. Later weer meer!

Atelier van de Dingen

In het atelier van de Dingen werken Toos en Stijn. Het is een werkplaats voor kunst-proef en denkwerk waarmee we bezoekers willen inspireren.

Een aantal jaar geleden startten we met het organiseren van aanschuiftafels bij bedrijfjes met een verhaal. Koken vanuit pure ingrediƫnten, ontmoeting, vormgeving van mooie tafels en het maken van nieuwe verbindingen waren de uitgangspunten waar we vorm aan wilden geven. Met passie en energie als startpunt van waaruit wij in beweging kwamen. Onze droom om vanuit een eigen plek te mogen werken groeide.
Twee jaar geleden vonden we een plaats waar de schoonheid ervan ons trof in de kern. Een plaats met uitzicht, stilte en schoonheid om in te verdwalen. Een plaats waar je kunt mijmeren en vormgeven. Een plaats waar je groenten kunt verbouwen, bessen kunt plukken, kikkers kunt vangen en de lucht en de wolken iedere moment van de dag weer zorgen voor een ander uitzicht.
Nu zijn we zelf in bedrijf in het atelier en zetten we onze deuren open voor gasten. Verwondering over de veelzijdigheid van de natuur is een van onze drijfveren. Hierover vertellen we in woorden maar ook in geuren, kleuren, smaken en vormen.
Daarnaast ontwerpen servies, licht-en rustpunten.

De locatie waar wij werkzaam zijn herbergt een prachtig uitzicht waar denk-en inspiratiesessies kunnen worden gehouden. Dit faciliteren we graag. Omdat we geloven in de kracht van rust, ruimte en natuur om tot nieuwe inzichten te komen.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.