Welkom bij Atelier van de Dingen

Natuurverhalen voor jou!

Er is een wens in mij gegroeid. Een wens dat ik nog meer mag werken vanuit de kracht van het Atelier. Mijn vertaalwerk voor verwondering optimaal inzetten. Door te tekenen, schilderen, schrijven en verhalen te vangen die gaan over de kracht van jouw omgeving en organisatie. Over de kracht van natuur wil ik vertellen. De schoonheid. Het wonder en de verbondenheid die we met haar hebben. We weten allemaal dat buiten zijn en natuur ons helpt te kalmeren, tot rust te komen en ons brein op een andere manier activeert dan dat je de hele dag binnen zit. Natuur is helend. Mens en natuur horen bij elkaar. Het is mijn missie om mens en natuur met elkaar in verbinding te brengen, verwondering te activeren en jou en je omgeving te vitaliseren. Wil jij de natuur in jouw werk-of leefomgeving naar binnen halen? Ik vertaal de kracht van de lokale werk-en leefomgeving in een schilderij of tekening op (for)maat. Ik verbeeld natuurverhalen uit tuin, kantoorpark, winkelplaats, restaurant, schoolomgeving of bijvoorbeeld zorginstelling. Graag onderzoek ik de mogelijkheden en wensen van jou en je organisatie. Laat natuur doorwerken in je dag. Laat kunst je inspireren. Haal buiten naar binnen en kom op verhaal. Natuur raakt. Laat je omgeving je raken. Ik mocht dit werk al doen voor Campus aan De Lanen te Rosmalen. Je vindt daar de vertaalde grondwaarden in woord en beeld en een groot schilderij in de hal van de omgeving rondom de school voordat de school werd gebouwd. Interesse? Kom eens kijken in mijn atelier op 7-8 oktober. Of maak een afspraak. Stuur me een berichtje voor meer info aan toos@ateliervandedingen.nl

#interieur #natuur #kunst #maatwerk #vitaliteit

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.