Welkom bij Atelier van de Dingen

Tijd en aandacht voor jouw bedrijf?

Een goede relatie met de mensen met wie je samenwerkt. Samen bouwen we aan een nieuw verhaal in de wereld. Nieuwe structuren en verbindingen die gaan over echtheid, creatiekracht, nieuwe waardes en de kracht van samen. Je werk betekenis geven. Daar denk en werk ik graag aan mee vanuit mijn kunstenaarsmindset. Mijn kracht is verbeelden, maken en vormgeven. In taal, tekening, product of verhaal. Die kracht zet ik graag in voor een werkplek die vitaliserend wil zijn en motiveert, die mensen echt ziet en waar durf, verwondering en vernieuwingskracht zichtbaar mag worden. Ik geloof in de kracht van echte verbinding en in werken met aandacht en zorgvuldigheid. Ik denk vanuit mijn atelier graag mee in de vormgeving van die verbinding. Met tijd en aandacht en mijn blik op verwondering vang ik in woord en beeld het verhaal wat jij wilt vertellen . Hieronder vind je een voorbeeld van Geluksvogelmokjes. Volledig met de hand gemaakte unieke exemplaren. Tekeningen en keramiek bij elkaar gebracht in een mooi doosje. In ieder doosje zit een gedichtje. Een voorbeeld van wat een relatiegeschenk zou kunnen zijn.
Ik maak tekeningen en ontwerpen in opdracht. Tuinportretten op locatie, inspirerende kaartensets.. neem eens een kijkje op de site en laat je verrassen en mail me met jouw specifieke wens of vraag. Ik denk graag met je mee! Misschien vormen we een mooie match en kunnen we elkaars versterker zijn.
Krachten bundelen is namelijk het mooiste wat er bestaat.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.