Het vervolg van het project waar ik een aantal maanden geleden mee ben begonnen…

Door een deel van mijn opbrengst uit de collectie Art-for-the-Earth te schenken aan een mooi initiatief, collectief of initiatief spaarde ik in de afgelopen maanden samen met jullie voor het prachtproject van soudingbodies. De Bachkliniek. Een kado voor je hart en je ziel. Muziek op maat. Een machtig mooie, helende ervaring. Zojuist is de gift de deur uitgegaan met heel veel dank aan ieder die heeft geïnvesteerd in de Art-for-the-Earth-collectie. (Mocht je het nog niet kennen? Neem eens een kijkje op de www.soundingbodies.com /Bachkliniek)

In deze periode waarin de culturele sector zwaar onder druk staat een druppel op een gloeiende plaat. Maar ik geloof erin dat als we met elkaar de kunsten belangrijk genoeg vinden we op deze wijze elkaar ondersteunen. En wie weet, maken we van die druppel misschien wel een kleine zee. Ook jij kunt een deel van jouw opbrengsten delen met een mooi initiatief. Het is maar een idee.

Hoe dan nu verder?

In het komende kwartaal ga ik op zoek naar een nieuw initiatief wat bouwt aan zachte waarden voor mens en aarde. Weet jij iets moois? Een klein of groter initiatief wat in het licht mag. Laat met me weten. Dan starten we weer met een nieuwe spaarpot. Alle kleine beetjes helpen. Zullen we dan nu?

A5 miniposter Art for The Earth. Met de aanschaf van deze poster of in A3 of A2- variant, ondersteun je een initatief wat zich richt op de zachte waarden van de aarde. Zo’n initiatief richt zich op kunst, natuurbehoud of zorg voor mensen.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.