Het vervolg van het project waar ik een aantal maanden geleden mee ben begonnen…

Door een deel van mijn opbrengst uit de collectie Art-for-the-Earth te schenken aan een mooi initiatief, collectief of initiatief spaarde ik in de afgelopen maanden samen met jullie voor het prachtproject van soudingbodies. De Bachkliniek. Een kado voor je hart en je ziel. Muziek op maat. Een machtig mooie, helende ervaring. Zojuist is de gift de deur uitgegaan met heel veel dank aan ieder die heeft geĆÆnvesteerd in de Art-for-the-Earth-collectie. (Mocht je het nog niet kennen? Neem eens een kijkje op de www.soundingbodies.com /Bachkliniek)

In deze periode waarin de culturele sector zwaar onder druk staat een druppel op een gloeiende plaat. Maar ik geloof erin dat als we met elkaar de kunsten belangrijk genoeg vinden we op deze wijze elkaar ondersteunen. En wie weet, maken we van die druppel misschien wel een kleine zee. Ook jij kunt een deel van jouw opbrengsten delen met een mooi initiatief. Het is maar een idee.

Hoe dan nu verder?

In het komende kwartaal ga ik op zoek naar een nieuw initiatief wat bouwt aan zachte waarden voor mens en aarde. Weet jij iets moois? Een klein of groter initiatief wat in het licht mag. Laat met me weten. Dan starten we weer met een nieuwe spaarpot. Alle kleine beetjes helpen. Zullen we dan nu?

A5 miniposter Art for The Earth. Met de aanschaf van deze poster of in A3 of A2- variant, ondersteun je een initatief wat zich richt op de zachte waarden van de aarde. Zo’n initiatief richt zich op kunst, natuurbehoud of zorg voor mensen.

Atelier van de Dingen

In het atelier van de Dingen werken Toos en Stijn. Het is een werkplaats voor kunst-proef en denkwerk waarmee we bezoekers willen inspireren.

Een aantal jaar geleden startten we met het organiseren van aanschuiftafels bij bedrijfjes met een verhaal. Koken vanuit pure ingrediƫnten, ontmoeting, vormgeving van mooie tafels en het maken van nieuwe verbindingen waren de uitgangspunten waar we vorm aan wilden geven. Met passie en energie als startpunt van waaruit wij in beweging kwamen. Onze droom om vanuit een eigen plek te mogen werken groeide.
Twee jaar geleden vonden we een plaats waar de schoonheid ervan ons trof in de kern. Een plaats met uitzicht, stilte en schoonheid om in te verdwalen. Een plaats waar je kunt mijmeren en vormgeven. Een plaats waar je groenten kunt verbouwen, bessen kunt plukken, kikkers kunt vangen en de lucht en de wolken iedere moment van de dag weer zorgen voor een ander uitzicht.
Nu zijn we zelf in bedrijf in het atelier en zetten we onze deuren open voor gasten. Verwondering over de veelzijdigheid van de natuur is een van onze drijfveren. Hierover vertellen we in woorden maar ook in geuren, kleuren, smaken en vormen.
Daarnaast ontwerpen servies, licht-en rustpunten.

De locatie waar wij werkzaam zijn herbergt een prachtig uitzicht waar denk-en inspiratiesessies kunnen worden gehouden. Dit faciliteren we graag. Omdat we geloven in de kracht van rust, ruimte en natuur om tot nieuwe inzichten te komen.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.