In de afgelopen weken bezocht ik na een hele lange tijd weer tentoonstellingen. Ik was in Enschede om Claudy Jongstra te bekijken, bezocht de Pont en ik was op Fort Sabina afgelopen weekend.Wat een heerlijkheid om weer te kunnen genieten van inspirerende beelden en gedachtengangen van kunstenaars. Het prikkelt je zintuigen, zet je op nieuwe gedachten en laat je stilstaan bij het schijnbaar gewone. Het is heerlijk en soms ook megaconfronterend om je te verplaatsen in de wondere wereld van de ander. Zoals bij het werk van Hamza Halloubi. Intrigerend werk waar je echt de tijd voor mag nemen. Werk wat je bevraagt.

Op fort Sabina inspireerde mij het werk van Kariene van Steenoven enorm. Geweldig mooi om al haar ideeën uitgewerkt bij elkaar te zien. Hallo hier aarde. Van wonderbar tot best cloud ever. Een uitnodiging om te kijken, te ervaren, te voelen en plaats te nemen op onze wonderlijke aarde. Ik ben fan. En dan met name van de wilde werkplek. Die zou ik dolgraag eens een poosje bij mijn atelier neerzetten.

En verder werkte ik megahard aan de nieuwe collectie voor het najaar en ja, de oogst wordt zichtbaar. Vanaf deze week vind je de nieuwe waai-kaart, het herfstfeestje en de knusse mussen in de virtuele winkel van het Atelier. En er komt nog meer aan:-) Er vloog zelfs alweer een kleine zwerm nieuwe vogeltjes het land in. En daarvan maakt mijn hart een huppel want het is zo fijn als er bestellingen binnenkomen en pakjes te kunnen versturen. Het is natuurlijk de bedoeling dat anderen kunnen genieten van het werk wat ik maak. En dat lukt! En dat.vind.ik.tof. Dus dank voor dat!

De waaikaart.
Knusse mussen-kaart

Je vindt deze week ook wat kunstmokjes op de site. Een bijzonder kadootje voor jezelf of iemand die je lief is. Ik verzend ze ook meteen als kadootje namens jou. Want met die nieuwe coronaregels zitten feestjes er niet zo meer in. Maar met een vogeltje kom je een heel eind. Zelfs tot in de brievenbus! 🙂

Wil jij een pakje laten versturen door het Atelier? Dan maak ik de bestelling voor jou op maat en pak ik het mooi voor je in. Daarnaast schrijf ik jouw tekst er op een vogelkaart erbij. ( het verzendadres en jouw persoonlijke tekst schrijf je gewoon bij je bestelling in notities erbij ) En natuurlijk verzend ik het pakje met een vers getekend postvogeltje erop. Een pakketje liefde en aandacht wordt dan thuisbezorgd bij de feestneus of iemand die een hart onder de riem kan gebruiken. Ik reken daar niks extra’s voor.

Nou, genoeg nieuws weer voor nu.

Aan het begin van dit stukje vind je een foto van vers werk uit het Atelier en de wilde werkplek, die van Kariene van Steenoven én een foto van mijn wilde werkplek vind je er ook op. Wil je meer beelden volgen uit het Atelier? Je vindt mij best wel zeer actief op Instagram onder de naam zwermwerk en ateliervandedingen. Misschien zie ik je daar!

Lieve groet weer en tot later,

Toos

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.