Welkom bij Atelier van de Dingen

Reisverhalen uit de werkplaats

We zijn begonnen! De werkplaats voor Verwondering is geopend voor individuele en gezamenlijke reizen naar nieuw en veranderend perspectief. We werken vanuit de prachtige binnen- en buitenruimte van het Atelier en geven daarbij ruimte aan verbeeldingskracht, natuur en kunst als bron om de ruimte van verwondering mee te openen. Daarbij laten we ons inspireren door Art- and Nature-based learning. We leiden je rond door alle ruimtes van de werkplaats en jouw eigen binnenruimte. Hoofd, hart, buik en handen worden aangesproken.
Je kunt individueel een reisje boeken maar ook met je organisatie.

Het team van Campus aan De Lanen ging je voor! We reisden een dagdeel met elkaar door door de binnen- en buitenruimte van de werkplaats waarin we een procesbegeleiding op een ontwikkelvraagstuk meenamen. Het werd een rijke ochtend!

Nieuwsgierig? Onder het kopje Werkplaats voor Verwondering op deze site vind je al wat meer informatie. Binnenkort kun je een persoonlijk reisaanbod boeken in de atelierwinkel. Wil je als organisatie met je team op reis? Dan maken we uiteraard een traject op maat. Nieuwsgierig? Mail dan alvast jouw vraag of wens naar info@ateliervandedingen.nl o.v.v. reisinformatie. We nemen dan contact met je op!

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.